Köszönjük, hogy jelentkeztél az eseményünkre!

 Örömmel várunk téged a II. Főkönyvguru Ügyféltalálkozón, és izgatottan várjuk, hogy személyesen is találkozhassunk.
Addig is, nézd meg a rendezvény részleteit és készülj fel egy felejthetetlen élményre. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

Érdemes tudnod:

Az örömteli hír, hogy a részvétel teljesen ingyenes, és szívesen látunk vendégül téged! Ugyanakkor, ha eredeti szándékod megváltozik, és 48 órával az esemény kezdése előtt nem jelezted, akkor érvénybe lép a következő szabály: 25.000 Ft-os költségtérítést számítunk fel, melyet a következő könyvelési díj elszámolásnál küldünk ki. Fontos, hogy pontos létszámmal kalkulálhassunk a helyszín és az ebéd rendelése során, amelyet nekünk is 48 órával korábban fixálnunk kell. Viszont, ha velünk tartasz az eseményen, a részvétel továbbra is ingyenes, és örömmel várunk téged!

Az esemény dress code-ja laza elegáns vagy smart casual. Nem szükséges nyakkendő, és bátran érkezhetsz farmerban vagy egyéb kényelmes viseletben. A lényeg, hogy mindenki komfortosan érezze magát

Nincs szigorúan kötelező ültetési rend, tehát szabadon választhatsz, hogy állva vagy ülve veszel részt az előadásokon. A helyszínen elérhető lesz számos álló és ülő asztal, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kényelmes pozíciót.

Kérünk, érkezz 09.45-re, hiszen pontban 10:00-kor kezdjük a programot. Ez időt biztosít számodra, hogy nyugodtan helyet foglalj, elhelyezd kabátodat, és élvezd a welcome italodat.

A belvárosi elhelyezkedés miatt számolj azzal, hogy parkolóhelyet kell keresned. A KIOSK mellett található Millennium Center mélygarázs a Piarista utcában kiváló lehetőség. Tapasztalataim szerint mindig volt szabad parkoló ott, és a kihajtás egyszerűen, portaszolgálattal történik. Számlaigényedet is kielégítik.
Parkoló linkje: https://goo.gl/maps/b9q7Kj95qVrJdqJeA

A részvételhez minden cég részéről egy fő regisztrációját várjuk. Ha te és a társad vezetitek a céget, természetesen örömmel látunk mindkettőtöket az eseményen. Ha ketten jöttök, kérlek ennek megfelelően válassz gombot és a részletek miatt Judit keresni fog Téged.

Köszönettel,
FŐKÖNYVGURU Csapata